Najnovije

U book caffeu Paradiso Otočac predstavljanje nove knjige dr. Sanje Toljan

svibanj 14th, 2019 | by G.N.P
U book caffeu Paradiso Otočac predstavljanje nove knjige dr. Sanje Toljan
Događanja
0

OTOČAC -Book cafe Paradiso Otočac ovoga će petka, 17. svibnja 2019. godine s početkom u  19:00 sati  ugostiti dr. Sanju Toljan, dr. med. , a koja će predstaviti će svoju najnoviju knjigu  Čudesna moć hormona. Dr. Toljan specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje od svjetskih priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Vlasnica je privatne poliklinike Orlando u Zagrebu gdje zajedno sa svojim timom pomaže mnogobrojnim pacijentima.

Druga gošća biti će Blaženka Eror Matić, uspješna poslovna žena koja njegujući veze s rodnim krajem svim stanovnicima Gacke doline daje razlog da se itekako ponosimo ovom našom sugrađankom. Osim što je angažirana u svim aktivnostima za opstanak organizacije La verna, također je i voditeljica i predsjednica istoimene udruge za palijativnu skrb, te je velika podrška volonterima koji kroz nju djeluju.

Blaženka je i angažirana oko prikupljanja donacija, te na inovativne načine prikuplja sredstva za provedbu svih projekata i aktivnosti. U više navrata bila je nominirana za nacionalne nagrade iz područja volontiranja i dobrotvornog rada.

Kako to izgleda kad primiš više nego što od sebe daš te daje li ona zato što ima ili ima zato što daje?  Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja potražite u petak  u book cafeu Paradiso s početkom u  19:00 sati. Osjećajte se dobro u vlastitom tijelu te krenite zajedno s nama u potragu za zdravljem.

Book cafe Paradiso Otočac

sretno dijete.net

Biobalance.hr

Naturala.hr

Oscar.vcz.hr

 

Comments are closed.

More in Događanja
Predstavljanje vodiča „Biljni svijet Premužićeve staze na Velebitu“

Promocija  vodiča „Biljni svijet Premužićeve staze na Velebitu“ održat će se prema slijedećem rasporedu 15. svibanj (srijeda) u 17.00 sati,...

Close