Najnovije

Gradonačelnik Kostelac obišao radove na rekonstrukciji ulice B. Kašića

rujan 10th, 2019 | by G.N.P
Gradonačelnik Kostelac obišao radove na rekonstrukciji ulice B. Kašića
Investicije
0

OTOČAC – Vezano za brojne upite i primjedbe stanovnika ulice Bartola Kašića, gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac i pročelnik jedinstvenog upravnog odjela Stevan Uzelac danas su zajedno sa predstavnikom izvođača radova obišli ulicu Bartola Kašića koja se rekonstruira. Primjedbe građana najviše se odnose na postavljanje rubnjaka oko zgrada a posebno oko garaža gdje su građani izrazili bojazan da se vrata garaža zbog visoko postavljenih rubnjaka neće moći otvoriti.

Gradonačelnik je pojasnio da je cilj ovoga zahvata ne samo estetsko uređenje ulice Bartola Kašića nego i odvodnja oborinskih voda kako se ubuduće ne bi dešavalo da voda prilikom obilnih kiša ne bi ulazila u podrume zgrada. Voditelj gradilišta gospodin Dean Turk izjavio je, da su prema nalogu investitora angažirani geodeti kako bi se pronašlo najbolje rješenje oko prilaza garažama.

Napomenuo je da su garaže napravljene kaskadno i da je ta razlika u visini garaža najveći problem. Gradonačelnik Kostelac je istaknuo da je završetak radova previđen za 9. mjesec slijedeće godine i zamolio građane na još malo strpljenja te izrazio želju da će najveći dio radova biti završen prije zime.

G.N.P

Comments are closed.

More in Investicije
Kineski investitori kod župana Milinovića

GOSPIĆ – S ciljem poticanja razvoja lokalne zajednice na području Ličko-senjske županije kroz ostvarivanje projekta „Vjetroelektrana Senj“ župan Darko Milinović ovaj...

Close