Najnovije

Andrej Plenković dolazi sutra u Otočac koji je zahvaljujući njegovom HDZ-u postao grad slučaj

siječanj 17th, 2020 | by G.N.P
Andrej Plenković dolazi sutra u Otočac koji je zahvaljujući njegovom HDZ-u postao grad slučaj
komentar dana
0

Upravo zahvaljujući otočkom HDZ-u i njegovom predsjedniku Branislavu Šutiću Otočac je postao grad slučaj. Grad koji nema proračuna, grad u kojem su zaustavljeni infrastrukturni projekti, grad u kojem je zaustavljena izgradnja dječjeg vrtića. Sve to zahvaljujući HDZ-ovoj većini u Gradskom vijeću. Grad u kojem doktor znanosti Branislav Šutić koristi rječnik ulice i u svakoj drugoj rečenici kaže gradonačelniku “lažeš” ne poštujući niti funkciju gradonačelnika niti gradonačelnika kao čovjeka.

Otočac je grad u kojem gradski vijećnik Milan Sigurnjak predlaže gradnju bazena od 50 milijuna kuna a ljudi nemalo u centru grada moraju čamcem dolaziti kući kada pada kiša. Grad u kojem djelatnica škole na gradskom vijeću glasa protiv kupovine informatičke opreme za tu istu školu.

Možda možemo razumjeti Šutića i Sigurnjaka koji nisu rođeni Otočani. Ali ostale članove HDZ-ove većine u Gradskom vijeću koji su tu rođeni, kojima su tu rođeni roditelji, djedovi, bake i djeca moramo pitati: koji su to viši ciljevi u pitanju kada glasate protiv budućnosti našega i vašega Otočca.

Mislim da ovom prilikom i sa punim pravom moramo upitati premijera Plenkovića: znate li Vi uopće kakvu štetu Vaš HDZ na čelu sa Šutićem radi Otočcu i njegovim građanima?

Ako ne znate, poduzmite nešto da se to ispravi. A ako znate, onda ne trebate ni dolaziti ovamo.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Šutić
Branislav Šutić želi da HDZ gradi novi vrtić. Super, neka dignu kredit!

Sam naslov članka objavljen na portalu doktorice Vlatkice sve govori o pravom razlogu ukidanja sredstava za rekonstrukciju i dogradnju dječjeg...

Close