Najnovije

Znanstvenik Šutić izazvao podsmijeh na svečanoj sjednici Gradskog vijeća

siječanj 20th, 2020 | by G.N.P
Znanstvenik Šutić izazvao podsmijeh na svečanoj sjednici Gradskog vijeća
komentar dana
0

Danas je obilježen dan Grada Otočca i umjesto da to bude jedna svečanost na kojoj neće biti podjela na “naše” i “vaše”, predsjednik Gradskog vijeća i otočkog HDZ-a Branislav Šutić opet nas je podsjetio na grubu stvarnost. Nekoliko puta ponavljajući “znam da ovo nije mjesto, ali moram reći” opet je napao gradsku vlast na čelu sa gradonačelnikom Kostelcem optužujući ga za preskupu izgradnju dječjeg vrtića. Stalno ponavljajući kako je dječji vrtić preskup, u jednom trenutku opet se prisjeti svoga velikoga projekta bazena. Kod većine prisutnih to Šutićevo obećanje izazvalo je podsmijeh jer svi znamo da gradski bazen košta 40-50 milijuna kuna koje grad Otočac nema. Kada znamo da mnogo bogatiji i veći gradovi nemaju bazen, i mi se na to moramo nasmijati.

Dotaknu se Šutić i Zakona o lokalnoj upravi i samoupravi te je istaknuo kako je to područje kojim se on i znanstveno bavi. U jednom trenutku je čak i apelirao na hrvatsku Vladu da promijeni taj zakon za koji on smatra da je nedorečen. Opet podsmijeh kod prisutnih, tko zna zašto.

Koji su to Šutićevi znanstveni radovi o lokalnoj upravi i samoupravi koje je on objavio zaista ne znamo. Ali bi svakako voljeli da ih znanstvenik Šutić javno objavi.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Andrej Plenković dolazi sutra u Otočac koji je zahvaljujući njegovom HDZ-u postao grad slučaj

Upravo zahvaljujući otočkom HDZ-u i njegovom predsjedniku Branislavu Šutiću Otočac je postao grad slučaj. Grad koji nema proračuna, grad u...

Close