Najnovije

Evo kako Branislav Šutić sakuplja političke bodove

prosinac 21st, 2018 | by G.N.P
Evo kako Branislav Šutić sakuplja političke bodove
Komentar
0

Naravno da nijedna svečanost u osnovnoj školi ne može proći bez njegovog veličanstva Branislava Šutića što i ne čudi zbog velikoga prijateljstva sa ravnateljicom Jasminkom Devčić. To je i popraćeno u digitalnom obliku na portalu naše Vlatkice (http://indirektno.com/iz-nagrade-grada-pukovnik-bilovic-kupio-televizor-djetetu-sa-invaliditetom-iz-braniteljske-obitelji/). Iako smo već i pisali o tome kako je dio braniteljske populacije negodovao zbog dodjele godišnjega priznanja umirovljenom pukovniku Dragi Biloviću zbog njegovoga doprinosa u Domovinskom ratu. Mnogi branitelji su osudili takvu odluku Odbora za dodjelu javnih priznanja, gdje sve odluke donosi zapravo Branislav Šutić, upravo iz razloga jer Drago Bilović nije bio niti prvi niti jedini zapovjednik 133. brigade niti je njegov doprinos u Domovinskom ratu veći od doprinosa bilo kojega zapovjednika. Ali što mi tu možemo, tako je htio hrvatski branitelj Branislav Šutić.

Ono što je degutantno i sramotno je naslikavanje sa Kristijanom Tomaićem i njegovom obitelji iako po nikakvim kriterijima Šutić tamo nije trebao stajati. Naravno, tu se odmah našla i naša Vlatkica koja je u tekstu napomenula da je Kristijanu poklon uručen uz prisustvo njegovoga veličanstva Šutića. Možda Branislav Šutić ne zna pa ćemo mu objasniti: pravi dobročinitelji i oni koji to čine zbog svoje dobrote a ne prikupljanja političkih bodova uvijek ostaju anonimni.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar, Politika
Sazvana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Otočca

OTOČAC – Sjednica Gradskog vijeća Grada Otočca sazvana je za 28. prosinca 2018. godine s početkom u 17:00 sati. Dnevni...

Close