Najnovije

Plaća iz državnog proračuna, a oni u radno vrijeme posjećuju HDZ-ove skupove.

ožujak 6th, 2019 | by G.N.P
Plaća iz državnog proračuna, a oni u radno vrijeme posjećuju HDZ-ove skupove.
Komentar
0

Posjet ministra pomorstva, prometa i veza Olega Butkovića otočkom aerodromu pokazao je svu bahatosti otočkog HDZ-a kada je u pitanju poštivanje zakonskih propisa Republike Hrvatske. Tako sam na fotografijama sa toga skupa uočio Branislava Šutića i Vlatku Ružić te još dvije djelatnice gospićkog Veleučilišta Nikola Tesla.

Nekima je to možda normalno ali ovdje se radi o tome da je to ipak stranački skup koji je održan zbog predstojećih izbora za županijsku skupštinu. Sigurno nije normalno da osobe koje plaću dobivaju iz državnog proračuna za vrijeme radnog vremena prisustvuju HDZ-ovom stranačkom skupu i da još za taj dan dobiju plaću.

Vezano za prisustvo djelatnika Veleučilišta Nikola Tesla na stranačkom skupu HDZ-a za vrijeme posjete ministra Butkovića otočkom aerodromu poslali smo i upit na ured dekanice Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću. Odgovor do pisanja ovoga članka nismo dobili.

Mnogi naši sugrađani primaju minimalac i jedva spajaju kraj s krajem i za ovakav samovoljni odlazak sa radnog mjesta za vrijeme radnog vremena sigurno bi dobili otkaz. Međutim, neki djelatnici Veleučilišta Nikola Tesla očito su iznad zakona i mogu raditi što hoće.

Ovim putem pitamo dekanicu Vlatku Ružić može li neki djelatnik Veleučilišta bez sankcija za vrijeme radnog vremena prisustvovati nekom političkom skupu, npr. nezavisne liste Darka Milinovića ili SDP-a? Ponovit ću joj i pitanje koje sam joj poslao u mailu: hoće li tim djelatnicima koji su bili 04. ožujka na otočkom aerodromu upisati da su taj dan proveli 8 sati na radnom mjestu. Jer ako hoće, onda je to kazneno djelo.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar, Politika
Šutić podvalio ministru Butkoviću propali projekt?

Posjeta ministra pomorstva, prometa i veza aerodromu na Špilniku i njegovo obećanje o ulaganju 11 milijuna kuna u taj objekt...

Close