Najnovije

Šutić podvalio ministru Butkoviću propali projekt?

ožujak 6th, 2019 | by G.N.P
Šutić podvalio ministru Butkoviću propali projekt?
Komentar
0

Posjeta ministra pomorstva, prometa i veza aerodromu na Špilniku i njegovo obećanje o ulaganju 11 milijuna kuna u taj objekt izazvali su kod većine Otočana podsmijeh. Ne samo zbog toga što ministar dolazi zbog predstojećih izbora za županijsku skupštinu kako bi posrnulom HDZ-u barem malo podigao rejting nego zbog obećanja da će uložiti novce u propali projekt adaptacije postojećeg aerodroma.

Kako su građani mogli i pročitati u jučerašnjem priopćenju gradonačelnika Otočca Stjepana Kostelca (http://www.gacka053.com/reagiranje/9412/), ovaj projekt Ministarstvo zaštite okoliša i prostornog uređenja odbilo je još krajem 2011. godine zbog nepotpune dokumentacije. I baš sada, poslije 7 i nešto godina, par dana pred izbore za županijsku skupštinu dolazi ministar Butković i obećava hrpe milijuna za taj propali projekt.

A da bi ironija bila još veća, tih 11 milijuna kuna uopće nije ministrov novac nego naš, tj. poreznih obveznika koji pune državni proračun.  Tako da ispada da kupuju naše glasove našim novcem. Ne hvala gospodine ministre, toliko glup nisam.

Foto: Bruno Konjević EPH

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar, Politika
Reagiranje gradonačelnika Stjepana Kostelca na pismo “anonimnog” čitatelja

Pismo čitatelja: “Zašto Kostelcu smeta što HDZ i Šutić žele pokrenuti projekt aerodroma na Špilniku?” Pismo koje ste zaprimili, odnosno...

Close