Najnovije

Šutiću, što si radio 2006. godine?

prosinac 27th, 2018 | by G.N.P
Šutiću, što si radio 2006. godine?
Komentar
0

Na nedavno održanoj konferenciji za tisak objavljenoj na TV Loki koju je sazvao Branislav Šutić (http://www.tvloki.com/sutic-ima-li-jos-pitanja/), bili smo svjedoci činjenice kako je on ipak čovjek od krvi i mesa koji vrlo lako izgubi živce. Vidno iznerviran pitanjem direktorice HRO-a Ruže Orešković o financijskom stanju u Domu zdravlja Otočac, Šutić nimalo nije suzdržavao prikrivenu mržnju i bijes prema njoj.

Hvaleći se da je on zapravo spasio Dom zdravlja Otočac od bankrota, prikrivajući podatak da je nedavno Feniks farmacija zamalo aktivirala zadužnicu na 5 milijuna i 100 tisuća kuna, odmah napada Ružu optužujući je da je HRO postao neobjektivan. “Zaboravio” je spomenuti da je zaslugom predsjednika Upravnog vijeća DZ Otočac Slavena Prpića izbjegnuto ono najgore, blokada računa i neisplata plaća za zaposlenike.

Gledajući Šutića i njegov kiseli osmijeh kada god se postavilo neugodno pitanje, vidio sam mnogo zajedničkih osobina sa Zdravkom Mamićem i Donaldom Trumpom. Oni, isto kao i Šutić, postaju vrlo razdražljivi kada im se postavljaju neugodna pitanja.

Šlag na kraju (16. minuta) Šutić dodaje odgovorom na pitanje Ruže Orešković o pozivanju HRO-a na prošlu tiskovnu konferenciju: “Ja smatram kao dugogodišnji djelatnik u medijima da je presedan da direktor radija i urednik ulazi u upravna tijela koja imenuju politički čelnici, u ovom slučaju župan Milinović.” Šutić tu aludira na članstvo Ruže Orešković u školskom odboru u kojem za to ne dobiva nikakvu naknadu.

Naravno da sve ovo ne bi izgledalo kao još jedna Šutićeva lakrdija i vrijeđanje inteligencije građana Otočca da nismo u posjedu članka iz “Feral Tribunea” od 21. srpnja 2006. godine. U tom članku autora Igora Lasića pobrojane su sve funkcije koje je Šutić obnašao te daleke 2006. godine. Možda ih je i on sam već zaboravio, ali mi ćemo ih ovdje nabrojati pa neka čitatelji samo procjene tko tu koga obmanjuje.

  1. Direktor radija Otočac
  2. Pedagog u Srednjoj školi u Otočcu
  3. Vlasnik građevinskog obrta
  4. Predavač na Višoj upravnoj školi
  5. Član povjerenstva u Osnovnoj školi
  6. Član Upravnog vijeća Gradskog učilišta u Otočcu
  7. Vijećnik Grada Otočca
  8. Član županijskog poglavarstva ličko-senjskog
  9. Član županijskog odbora HDZ-a
  10. Privremeni dekan Veleučilišta Nikola Tesla

Zbog svih ovih funkcija koje je obnašao u isto vrijeme, mislim da zaslužuje reklamirati Red Bull.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar, Politika
Gradonačelnik Kostelac: Šutiću, vrijeme je da odeš i spasiš Otočac

Na adresu portala zaprimili smo priopćenje Stjepana Kostelca, gradonačelnika Grada Otočca, a vezano za nedavne izjave predsjednika GV-a Otočca Branislava Šutića...

Close