Najnovije

Otočanin dragovoljno predao 58 komada raznog streljiva

veljača 12th, 2019 | by G.N.P
Otočanin dragovoljno predao 58 komada raznog streljiva
Obavijesti
0

OTOČAC – U petak je građanin s područja Otočca dragovoljno predao 58 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

I ovom prilikom pozivamo građane da nam se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.   

Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Mi ćemo poslati stručne i osposobljene policijske službenike koji će oružje preuzeti.       

Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, te građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer, kako bi svima osigurali sigurniju i sretniju budućnost.

PU Ličko senjska

Comments are closed.

More in Obavijesti
Obavijest o početku rada Županijskog izbornog povjerenstva LSŽ

REPUBLIKA HRVATSKA ŽUPANIJSKO IZBORNO POVJERENSTVO SA SJEDIŠTEM U GOSPIĆU KLASA: 013-01/19-01-1 URBROJ: 2125-1-17-25 Gospić, 11. veljače 2019. OBAVIJEST Odlukom Vlade...

Close