Najnovije

Ugrađeni otpadomjeri

rujan 6th, 2019 | by G.N.P
Ugrađeni otpadomjeri
Obavijesti
0

OTOČAC – Poduzeće Gacka d.o.o obavještava korisnike usluga  da je I. faza ugradnje otpadomjera završena. Slijedi II. faza usklađivanja podataka korisnika s aplikacijom otpadomjera, nakon čega će se spremnici vratiti na površine s kojih su uklonjeni.

Sustav mjerenja i naplate odloženog nerazvrstanog otpada (otpadomjer) funkcionira na način da se putem jedinstvenog kodiranog ključa, koji se dodjeljuje svakom korisniku, prilikom svakog odlaganja otpada isti bilježi u sustav korisnika koji je odložio otpad.

Otpadomjer je napravljen od visokokvalitetnog čeličnog lima koji je dodatno zaštićen plastificiranjem. Otpadomjer sadrži i zaporni mehanizam za sprječavanje neovlaštene upotrebe, a prilagođen je i osobama sa slušnim i vizualnim poteškoćama.

Otpadomjer sadrži programsku aplikaciju za evidentiranje i naplatu odloženog otpada prema volumenu te je individualizirana za svakog korisnika. Prije samog postavljanja spremnika na javne površine, objavit ćemo i točne upute za uporabu otpadomjera.

Gacka d.o.o

foto: Gacka d.o.o

Comments are closed.

More in Obavijesti
Obavijest o odvozu otpada “od vrata do vrata”

Poduzeće Gacka d.o.o. Otočac obavještava korisnike  usluga da će se odvoz primarne selekcije otpada „od vrata do vrata“ obaviti 05....

Close