Najnovije

Smrtno stradala dvogodišnja djevojčica

siječanj 12th, 2019 | by G.N.P
Smrtno stradala dvogodišnja djevojčica
Iz dnevnog tiska
0

BRINJE – Strašna tragedija dogodila se u Lici u mjestu Jelvica na području Općine Brinje. Iz PU ličko-senjske su javili da je smrtno stradala dvogodišnja djevojčica. Za sada se službeno zna da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali kombi vozilo i pješak.

Kako javlja portal GS press, do nesreće je došlo kada se djevojčica istrgnula iz ruku roditelja i podletjela pod kotače kombija ogulinskih registracijskih oznaka. Dogodilo se to u trenutku kada je 30-godišnji vozač upravo pokrenuo vozilo.

Dijete je teško ozlijeđeno pred očima nemoćnih roditelja, ali je preminulo na putu do bolnice. Zbog težine ove tragedije na mjesto događaja ubrzo je stigla ekipa Županijskog državnog odvjetništva kako bi izvršila očevid.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o kombiju jedne pekarske tvrtke iz Ogulina. Vozač je jutros dopremio rođendansku tortu jednoj obitelji ispred čije kuće je i bio parkiran kombi. Nakon isporuke torte vozač je pokrenuo kombi i u tome trenutku djevojčica se u igri našla pod kotačima.

Jutarnji list / M.P

Comments are closed.

More in Iz dnevnog tiska
Milan Kolić: „Nećemo dozvoliti Šutićevo omalovažavanje Gospića“

Nakon što mu je povjerenik Ivica Radošević napokon potvrdio da će izbori za predsjednika GO HDZ Gospića biti u nedjelju,...

Close