Najnovije

Je li Branislav Šutić podmetnuo Kustiću kukavičje jaje?

travanj 9th, 2019 | by G.N.P
Je li Branislav Šutić podmetnuo Kustiću kukavičje jaje?
Politika
0

GOSPIĆ – Skandal sa tajnim glasovanjem u skupštini Ličko-senjske županije koji je danas gledala cijela Hrvatska i na koji je nasjeo i Marijan Kustić izgleda da ima i svoga režisera. Branislav Šutić već duže vremena ima pretenzije da bude prvi čovjek ličko-senjskog HDZ-a, a Marijan Kustić je očito njemu prepustio da bude izvršitelj ovakvih i sličnih igara oko borbe za vlast. Da stvar bude još gora, u tome mu je pomogao HSP i Karlo Starčević koji se očito potajno dogovorio da podrži HDZ. U ovakvim zakulisnim igrama, kako to obično i bude, netko mora biti žrtveno janje.

Ovoga puta izabrali su vjeroučitelja Berislava Kostelca iz Otočca koji je naglasio da hoće samo pošteno podržati festival demokracije iako je ovo što se desilo danas sve samo ne to. Da li je Berislava Kostelca netko ucijenio s obzirom da radi u Osnovnoj školi u Otočcu možemo samo nagađati, ali je teško za povjerovati da se netko odjednom prikloni HDZ-u sa kojim do danas nije imao niti jedne dodirne točke.

Karlo Starčević i HSP ne mogu javno koalirati sa SDSS-om i i zato se odlučio da žrtvovanjem Berislava Kostelca to izvede na jedan perfidan način. Nakon toga se digla buka oko prijevare sa tajnim glasovanjem i sve je došlo u javnost zbog reakcije vijećnika Bure promjena i liste Darka Milinovića koji su javno izjavili da u tome neće sudjelovati. Poslije najave da je glasovanje odgođeno za 17 sati, u igru se ponovno uključuje Karlo Starčević te prekida ovaj cirkus jer se pobojao da će imati veće posljedice sa HSP na državnoj razini a vjeroučitelj  Kostelac tada  sve poriče u svojoj izjavi.

Nesuđeni predsjednik skupštine Marijan Kustić odgađa glasovanje za četvrtak ali sigurno  ne više u istoj režiji već u nekakvoj drugoj. Nakon svega ostaje propali pokušaj prijevare birača i građana ove županije iako se skupština Ličko-senjske županije još nije niti konstituirala. Nastavak ove sage je za dva dana, samo je pitanje da li će Šutić i Kustić pronaći neke nove glumce.

G.N.P/Z.B.

Foto: Robert Fajt CROPIX

Comments are closed.

More in Politika
Udruge proistekle iz Domovinskog rata: Pozdravljamo razgovore Milinović-Starčević u cilju donošenja proračuna

Župan dr. Darko Milinović održao je danas sastanak sa predstavnicima Udruga proisteklim  iz Domovinskog rata. Udruge su se interesirale za...

Close