Najnovije

Priopćenje iz Ureda župana Milinovića

siječanj 10th, 2019 | by G.N.P
Priopćenje iz Ureda župana Milinovića
Priopćenja
0

Danas je župan Darko Milinović održao radni sastanak sa dijelom gospodarstvenika na kojem je prezentirao proračun Ličko-senjske županije koji nije prošao na Županijskoj skupštini. Također je prezentirao i moguće posljedice ne donošenja proračuna i problema sa povlačenjem EU sredstava te isplatom plaća proračunskim korisnicima koji sredstva dobivaju po programima i natječaju.

Milinović je naglasio da će nastaviti sa predstavljanjem tog proračuna sve do novih izbora jer smatra da je ovo dobar proračun i želi ga predstaviti apsolutno svima kako bi dobio eventualno sugestije do predstavljanja novog proračuna nakon formiranja Skupštine. Nakon proračuna uslijedila je rasprava te poziv Milinovića da će se ponovno sastati sa svim zainteresiranim nakon izbora kako bi novi proračun bio potpuno transparentan i dostupan svima. Župan Milinović nastaviti će sa  ostalim gospodarstvenicima, ali i svim ostalima razgovarati u narednom periodu.

Comments are closed.

More in Priopćenja
Župan Milinović: kome je u interesu da županija izgubi 21 mil. kuna?

Za sutra predviđeno potpisivanje Sporazuma za ugovaranje i izvedbu radova na uređivanju infrastrukture Razvojnog centra između Ličko-senjske županije i zajednice...

Close