Najnovije

HDZ-ov uspjeh na izborima za mjesne odbore Otočca prešao granice Hrvatske

16 prosinca, 2018 | by G.N.P / Z. Bogdanić
HDZ-ov uspjeh na izborima za mjesne odbore Otočca prešao granice Hrvatske
Aprilili
0

Da mediji danas nisu ograničeni samo na teritorijalne granice pokazuje i uspjeh portala Indirektno čije je svakodnevno pisanje o nezapamćenom uspjehu HDZ-a na izborima za mjesne odbore Otočca došlo čak i do Sjeverne Koreje.

Čelnik te simpatične i nadasve demokratske azijske države Kim Jong-Un toliko je bio oduševljen velikim uspjehom na izborima da je čak pozvao i predsjednika otočkog HDZ-a u goste. Kako saznajemo iz diplomatskih izvora, sastanak je upriličen u demilitariziranoj zoni koja se proteže duž 38. paralele. Na tom sastanku predloženo je da predsjednik otočkog HDZ-a Branislav Šutić postane savjetnik predsjednika Kima za predstojeće izbore za mjesne odbore Pyonyanga.

Uspkros strogoj cenzuri u Sjevernoj Koreji, mi smo uspjeli dobiti jednu zajedničku fotografiju koju je snimila prva dama otočkog HDZ-a Vlatkica sa svojim novim ajfonom XyX.

Također, neslužbene informacije koje stižu iz State Departmenta daju naslutiti da bi i predsjednik Trump mogao pozvati Branislava Šutića na razgovore o njegovom političkom angažmanu u američkom Kongresu.

 

 

Comments are closed.

More in Aprilili, Politika
Stižu čestitke sa svih strana – otočki HDZ osvojio većinu u mjesnom odboru Mars

Malo je reći da je medijska bomba, ali zvuči nevjerovatno da je otočki HDZ osvojio većinu mjesta u biračkom odboru...

Close