Najnovije

Portal Gacka053 dobitnik uglednog priznanja

17 siječnja, 2018 | by G.N.P
Portal Gacka053 dobitnik uglednog priznanja
Aprilili
0

Portal Gacka053, koji postoji tek oko pola godine dobitnik je priznate međunarodne godišnje nagrade koju dodjeljuje lokalni portal poznat po medijskom žutilu. Ova se nagrada dodjeljuje za pisanje bez dlake na jeziku, za portale koji imaju mu*a suprostaviti se jednoumnim uvlakačima i moralnim nakazama.

Kako nam je rekla glavna urednica toga Žutoga portala, lokalna lepotica, diplomirana recepcionerka i propala učiteljica informatike, portal Gacka053 jedini je ispunio stroge kriterije za dodjelu nagrada.

Kao glavna nagrada portalu Gacka053 dodjeljuje se sedam dana pljuvanja na dvije osobe po izboru na Žutom portalu. Druga nagrada bila je besplatni prelazak graničnog prijelaza Bajakovo za dvije osobe u crnom Audiju. Ta nagrada se prenosi u slijedeću godinu jer sretni dobitnik nije mogao naći ljubavnicu.

Ova godišnja nagrada još je veći poticaj portalu Gacka053 da se jače i žešće suprostavi intelektualnim bijednicima koji pokušavaju od Otočca napraviti mjesnu zajednicu.

G.N.P / Z.B

Comments are closed.

More in Aprilili
ALI-PAŠA Čengić najavio napad na Otočac i zauzimanje Hrvatskog radija Otočac

Kako piše turski dnevni list Meliyat, osmanlijski vojskovođa Ali-paša Čengić u tajnosti se priprema za ponovni napad na Otočac. Novinar...

Close