Najnovije

Prijelomna vijest: Branislav Šutić osniva stranku LEPO!

1 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Prijelomna vijest: Branislav Šutić osniva stranku LEPO!
Aprilili
0

Iz dobro obaviještenih izvora doznajemo da posrnuli predsjednik otočkog HDZ-a Branislav Šutić osniva novu stranku – LEPO. Poslali smo i nekoliko pitanja Branislavu Šutiću vezano za ovu senzacionalnu vijest kako bi javnost upoznali sa samom strankom.

Kako ste došli na ideju o osnivanju ove stranke?

Pa vidite, moj bivši prijatelj Dado Milinović osnovao je stranku LIPO i njegov uspjeh mi je dao ideju za osnivanje stranke sličnog imena jer to kod birača očito prolazi.

Naziv Vaše stranke asocira na ekavicu koja je dosta omražena na ovim prostorima.

Naravno da će mnogi to povezati sa mojim doktoratom koji sam stekao u Beogradu. To zapravo nema veze ali mi je Beograd ostao u lepom, oprostite, lijepom sjećanju dok sam tamo doktorirao.

Je li LEPO neka kratica?

LEPO je zapravo skraćenica od riječi Lika-Europa-Polinezija-Oceanija. Taj naziv zapravo određuje zemljopisno područje našega djelovanja.

Razumijemo da ćete politički djelovati na području Europe. Ali nisu li Polinezija i Oceanija ipak malo predaleko?

Kao što sam i prije rekao, znanost, ljubav, glazba i politika ne poznaju granice. Polinezija i Oceanija su u političkom smislu neiskorišteno područje koje ima veliki potencijal. Vama se to možda čini daleko ali našim biračima su otprije poznati neki od tih pacifičkih otoka. Dovoljno je spomenuti Samou, Tongu, Rapa Nui, Fidži i Papua Novu Gvineju i moji birači će znati o čemu govorim. A da ne spominjem Maršalove i Salomonske otoke koje Ličani rado posjećuju za vrijeme godišnjih odmora.

Želimo Vam puno uspjeha na predstojećim lokalnim izborima sa strankom LEPO.

Hvala na lepim željama a birače LEPO molim da nam daju svoj glas!

G.N.P/Z.B.

Članak je šaljivog karaktera i NIJE namijenjen onima bez smisla za humor!

Comments are closed.

More in Aprilili
Po anketi CNN-a stranka LIPO favorit na lokalnim izborima

Dobre vijesti stižu iz Atlante u američkoj saveznoj državi Georgiji gdje se nalazi sjedište svjetski poznate TV mreže CNN (Cable...

Close