Najnovije

Prijelomna vijest – u Otočcu će se održati prezentacija kupaće opreme Speedo za sezonu ljeto 2020.

5 siječnja, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Prijelomna vijest – u Otočcu će se održati prezentacija kupaće opreme Speedo za sezonu ljeto 2020.
Aprilili
0

Ovaj svjetski poznati brend izabrao je Otočac za prezentaciju svoje kupaće opreme kada su u njihovoj upravi čuli da će HDZ u ovom simpatičnom ličkom gradiću izgraditi bazen. Iz sjedišta kompanije Speedo International Limited u Nottinghamu potvrdili su nam dolazak izaslanstva na najvišoj razini na ovaj spektakularan događaj. Sve poznate TV kuće poput CNN-a, CBS-a i NBC-a najavile su dolazak svojih ekipa u Otočac kako bi uživo prenosile ovaj događaj.

Kako je kratak rok za izgradnju bazena (ljeto ove godine), prvi bageri su već počeli sa iskopima terena iza stare konjušnice gdje će bazen biti izgrađen. U odgovoru na mail koji smo poslali upravi ove kompanije, u kojem smo naveli podatak da ličke zime znaju biti dosta oštre, ekskluzivno su najavili da će prvi puta u njihovoj povijesti pokrenuti liniju zimskih kupaćih proizvoda kao što su kupaće coklje, dugačke kupaće gaće i kupaći skafanderi.

Već se zna i tko će svečano presjeći vrpcu prilikom otvorenja bazena. Biti će to najbolji hrvatski plivač Duje Draganja i idejni začetnici izgradnje bazena, Milan Sigurnjak i Branislav Šutić.

G.N.P/Z.B.

Ovaj članak je šaljivog karaktera i služi za nasmijavanje onih koji imaju smisla za humor. Oni drugi ga ne trebaju niti čitati.

Comments are closed.

More in Aprilili
Građani Otočca pokrenuli inicijativu o promjeni datuma Božića

Na inicijativu grupe građana Otočca, Svetom Ocu, odnosno Papa Franji bit će u Vatikan upućen zahtjev u kojem se traži...

Close