Najnovije

U Hrvatskoj otkriven mutirani COVID-19 virus. Napada samo alkoholičare, vjernici imaju imunitet!

20 prosinca, 2020 | by G.N.P / Z. Bogdanić
U Hrvatskoj otkriven mutirani COVID-19 virus. Napada samo alkoholičare, vjernici imaju imunitet!
Aprilili
0

I znao je premijer Plenković što govori prije dva dana. Iznerviran konstatacijom novinara da se mise mogu pratiti i preko TV-a Plenković odgovara: “Nije isto biti na misi sat vremena ili biti u kafiću i piti alkohol. Takva usporedba je pomalo i bezobrazna“. To je samo potvrda onoga što su nedavno otkrili znanstvenici u Velikoj Britaniji, virus je mutirao! I dok u Ujedinjenom Kraljevstvu još ne znaju kako novi soj virusa djeluje, naš premijer, kojemu je epidemiologija očito strastveni hobi, otkrio je da koronavirus ne djeluje jednako na sve ljude. Ako sjedite na misi sat vremena potpuno ste zaštićeni od djelovanja ove nevidljive nemani. Međutim, ako sjednete sa prijateljem u kafić i popijete jedan pelinkovac ili medicu velike su šanse da ćete u roku od 48 sati završiti na respiratoru.

Trenutno se na sveučilištu Oxford vrše laboratorijska ispitivanja djeluje li korona virus na osobe koje u crkvi konzumiraju misno vino jer je u vinu oko 11% alkohola. Međutim, Krunoslav Capak iz Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo umiruje javnost i kaže da opasnosti nema jer se u Hrvatskoj vino smatra prehrambenim artiklom. Ova Capakova izjava povod je nekim vjernicima koji su pokrenuli inicijativu da se u crkvi poslužuje misni pelinkovac i misna medica.

G.N.P/Z.B.

Ovaj članak nije namijenjen osobama bez smisla za humor!

Comments are closed.

More in Aprilili
Prijelomna vijest – u Otočcu će se održati prezentacija kupaće opreme Speedo za sezonu ljeto 2020.

Ovaj svjetski poznati brend izabrao je Otočac za prezentaciju svoje kupaće opreme kada su u njihovoj upravi čuli da će...

Close