Najnovije

Ilegalnom puškom odstrijelio divlju svinju

13 rujna, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Ilegalnom puškom odstrijelio divlju svinju
crna kronika
0

Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Bjelopolja osnova sumnje da počinio kaznena djela protuzakonitog lova i ribolova i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.
 
On se sumnjiči da je 9. rujna 2021. godine oko 21,10 sati u Bjelopolju s puškom koju je nezakonito posjedovao, odstrijelio ženku divlje svinje.
 
U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga osobnog automobila i prostorija koje on koristi u kojoj je pronađena automatska puška, puška s užlijebljenom cijevi, lovačka puška, zračna puška, plinski pištolj i 308 komada raznog streljiva, te 12 komada rogovlja, koje je neovlašteno posjedovao.
 
Puške, streljivo i rogovlje mu je uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeto, te će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PULS

foto: PULS

Comments are closed.

More in crna kronika
Dijete ostavili zaključano u automobilu

GOSPIĆ – Policija je jučer oko 15.50 sati zaprimila dojavu od građana da je na parkiralištu trgovačkog centra u Budačkoj...

Close