Najnovije

Kod Gospića pronađen zapaljeni automobil i karbonizirano tijelo

18 prosinca, 2020 | by G.N.P
Kod Gospića pronađen zapaljeni automobil i karbonizirano tijelo
crna kronika
0

JOSPIĆ – Jučer u 13,20 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaprimili su dojavu da je u mjestu Trnovac, Grad Gospić, pronađen osobni automobil zadarske registracijske oznake koji je u potpunosti izgorio i u unutrašnjosti automobila pronađeno je karbonizirano tijelo.

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je najvjerojatnije 15. prosinca 2020. godine u popodnevnim satima, u mjestu Trnovac, nepoznati vozač upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, te prednjim dijelom automobila udario u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila.

U potpunosti izgorjelom automobilu, nađeno je karbonizirano tijelo, te je radi identifikacije i utvrđivanja uzroka smrti zatražen nalog za obdukciju, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, te prednjim dijelom automobila udario u srušeno stablo uz cestu, uslijed čega je došlo do pucanja dovodnog i odvodnog priključka goriva i samozapaljenja automobila.

PULS

foto: PULS

Comments are closed.

More in crna kronika
Osumnjičen za prijetnju

NOVALJA – Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Novalje, zbog osnova sumnje da je...

Close