Najnovije

Kod Gospića smrtno stradao 40-godišnjak

16 rujna, 2019 | by G.N.P
Kod Gospića smrtno stradao 40-godišnjak
crna kronika
0

Jedna prometna nesreća je sa smrtno stradalom osobom, a dogodila se jučer u 4.15 sati u mjestu Brezovo Polje, Grad Gospić, kada je 40-godišnjak iz Gospića upravljao osobnim automobilom ogulinske registracijske oznake, za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, i nije se kretao sredinom obilježene kolničke trake te je sletio ulijevo van kolnika, gdje se automobil više puta prevrnuo. Uslijed zadobivenih ozljeda, vozač je preminuo na mjestu događaja, dok je 33-godišnja putnica teško ozlijeđena i zadržana na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Evidentirano je 6 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i to na području Otočca (2), Karlobaga (2), Korenice (1) i Senja (1). U njima je jedna osoba teško, a pet osoba lakše ozlijeđeno.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila jučer u 8.40 sati u mjestu Plitvička Jezera, kada je 57-godišnjak s područja Knina upravljajući sobnim automobilom njemačkih nacionalnih oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom, sletio udesno i udario automobilom u potporni nosivi betonski zid drvenog mosta, te se teško ozlijedio.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (5), Korenice (3) i Otočca (2).

PULS

foto: PULS

Comments are closed.

More in crna kronika
Nesreće, krađe, posjedovanje droge,…

U petak, 9. kolovoza oko 13,35 sati u mjestu Jezerce, Općina Plitvička jezera, na kolniku državne ceste 429, dogodila se...

Close