Najnovije

Na A1 kod odmorišta Brloška Dubrava i Ličko Lešće zaplijenjeno skoro 200 kilograma duhana

21 prosinca, 2020 | by G.N.P
Na A1 kod odmorišta Brloška Dubrava i Ličko Lešće zaplijenjeno skoro 200 kilograma duhana
crna kronika
0

U četvrtak, 17. prosinca u 18,20 sati na autocesti A-1 u smjeru Splita, kod odmorišta Brloška Dubrava, policijski službenici zaustavili su osobni automobil virovitičke registracijske oznake kojim je upravljao 37-godišnjak iz Suhopolja, a u 18,25 sati kod odmorišta Ličko Lešće, smjer Split, zaustavljen je osobni automobil pulske registracijske oznake kojim je upravljao 54-godišnjak iz Virovitice, a kao suvozač se nalazio 43-godišnjak iz Milanovca.
 
Daljnjim postupanjem, policijski službenici su u automobilu virovitičke registracijske oznake pronašli više vreća rezanog duhana.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Otočac utvrđeno je da je 37-godišnjak u automobilu prevozio 191 kg sitno rezanog duhana za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju, a kupio ga je radi daljnje preprodaje, dok su osobe iz automobila pulske registracijske oznake sudjelovale u počinjenju kaznenog djela na način da su mu bili prethodnica pri transportu.
 
Pronađeni duhan privremeno je oduzet, oni su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, te je protiv njih podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljene trgovine.
 

Također je utvrđeno da je 37-godišnjak iz Suhopolja upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položene „B“ kategorije, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

PULS

foto: PULS

Comments are closed.

More in crna kronika
Kod Gospića pronađen zapaljeni automobil i karbonizirano tijelo

JOSPIĆ – Jučer u 13,20 sati policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske zaprimili su dojavu da je u mjestu Trnovac, Grad...

Close