Najnovije

Smrtno stradali motociklisti

14 listopada, 2019 | by G.N.P
Smrtno stradali motociklisti
crna kronika
0

Tijekom proteklog vikenda evidentirano je devet prometnih nesreća, od toga dvije sa smrtno stradalim osobama

Prometne nesreće sa smrtno stradalim osobama dogodile su se:

  • u subotu u 14.20 sati na dionici državne ceste broj 8 u mjestu Sveti Ivan, kada je 53-godišnji slovenac uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad motociklom te udario u motocikl iz suprotnog smjera kojim je također upravljao 56-godišnji slovenski državljanin. Uslijed zadobivenih ozljeda, 53-godišnji vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja, dok je 40-godišnja vozačica, suputnica lakše ozlijeđena.
  • u nedjelju u 15.45 sati na dionici državne ceste broj 8, u mjestu Barić Draga, kada je 40-godišnjak uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom te udario motociklom u stup zaštitne metalne ograde. Vozač motocikla je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. 

Prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena, dogodila se u subotu u 16.25 sati u mjestu Sušanj, kada je 46-godišnjak iz Gospića uslijed neprilagođene brzine kretanja pao i teško se ozlijedio.

PULS

foto: youtube

Comments are closed.

More in crna kronika
Provale i krađe

U razdoblju od 16. do 28. rujna 2019. godine u Kurjaku, Općina Udbina, nepoznati počinitelj provalio je u dvorišnu zgradu...

Close