Najnovije

Utvrđeni razlozi prometne nesreće kod Prizne u kojoj je smrtno stradao muškarac

14 siječnja, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Utvrđeni razlozi prometne nesreće kod Prizne u kojoj je smrtno stradao muškarac
crna kronika
0

U ponedjeljak, 10. siječnja u 19,50 sati na dionici državne ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane prometovanja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra, došlo je do prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom.

Do prometne nesreće je došlo kada je 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao skupom vozila nacionalnih oznaka Bosne i Hercegovine, iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, za vrijeme zabrane prometa za sve kategorije vozila (zabrana izvanrednom obaviješću donesena 9. siječnja 2022. godine u 22,00 sata) i uslijed jakog bočnog udara vjetra izgubio nadzor nad vozilom, nakon čega se skup vozila prevrnuo na lijevi bok, probio zaštitnu ogradu i sletio ulijevo van kolnika u provaliju dubine 7 metara.

Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je smrtno stradao na mjestu događaja.

Zbog sigurnosnih razloga nije bilo moguće odmah napraviti očevid na mjestu događaja koji je napravljen jučer, 13. siječnja kada su se smirile vremenske prilike, odnosno prestali orkanski udari vjetra.

PULS

foto: PULS

Comments are closed.

More in crna kronika
Osumnjičen za nanošenje teških ozljeda

GOSPIĆ – Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom s područja Gospića zbog osnova sumnje da...

Close