Najnovije

Za vikend dvije prometne nesreće

30 rujna, 2019 | by G.N.P
Za vikend dvije prometne nesreće
crna kronika
0

U petak u 17 sati na dionici županijske ceste 5155 u Općini Perušić, kada je 61-godišnjak iz Perušića upravljao traktorom pod utjecajem alkohola (1.04 g/kg) iz smjera Kose Janjačke u smjeru Perušića izgubio je nadzor nad upravljačem koji se potom prevrnuo. Vozač traktora je teško ozlijeđen i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

U subotu u 23.55 sati u Gospiću, kada je 38-godišnjak iz Gospića upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake iz smjera centra prema Kaniži, te uslijed neprilagođene brzine udario u automobil gospićke registracijske oznake kojim je upravljao 31-godišnjak iz Štikade. U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 38-godišnji vozač te je prebačen u KBC Rijeka, dok je 31-godišnji vozač lakše ozlijeđen. 

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (2), Gospića (1), Korenice (1), Senja (1) i Karlobaga (1).

PULS

foto: ilustracija

Comments are closed.

More in crna kronika
Pijan divljao autocestom kod Otočca

OTOČAC – Policajci Policijske postaje Otočac jučer su zaprimili više dojava o automobilu zagrebačke registracijskih oznaka koji ugrožava sigurnost prometa...

Close