Najnovije

Devetnaest dana bez novooboljelih u Ličko-senjskoj županiji

7 svibnja, 2020 | by G.N.P
Devetnaest dana bez novooboljelih u Ličko-senjskoj županiji
Događanja
0

Devetnaesti dan za redom nema novooboljelih osoba, nastavlja se povoljna epidemiološka situacija.

U posljednja 24 h provedeno je testiranje nad 4 osobe uzimanjem uzoraka, pristigla su 4 negativna nalaza testiranja te se tijekom dana očekuju rezultati za 4 uzeta uzoraka.

Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega su 3 osobe izliječene. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 343 osoba. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 175 osoba.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 104 osoba na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečene mjere samoizolacije.

Nisu zaprimljene dojave o kršenju Odluka Nacionalnog stožera (npr. Odluka o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja, Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima i dr.).

U protekla 24 sata nisu utvrđena kršenja Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez odgovarajuće propusnice).

   

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Comments are closed.

More in Događanja
Osumnjičen za pokušaj ubojstva

NOVALJA – Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Novalje zbog osnova sumnje da je...

Close