Najnovije

Donacija novih didaktičkih pomagala za OŠ Otočac

siječanj 13th, 2020 | by G.N.P
Donacija novih didaktičkih pomagala za OŠ Otočac
Događanja
0

OTOČAC – Centar Pričaj mi u sklopu svog donacijskog programa u 2019.godini odlučilo je donirati 60 primjeraka didaktičkog pomagala „Ku-kuc! Priča je unutra“ ustanovama i udrugama koje rade s djecom predškolske i rane školske dobi, a nalaze se na područjima od posebne državne skrbi.

Nakon prijava za sudjelovanje u donacijskom programu Osnovna škola Zrinskih i Frankopana Otočac dobila je donaciju od 11 primjeraka didaktičkog pomagala “Ku-kuc! Priča je unutra” (jedno didaktičko pomagalo za matičnu Osnovnu školu Zrinskih i Frankopana Otočac, te po jedno didaktičko pomagalo za svaku od područnih škola: PŠ Ličko Lešće, PŠ Švica, PŠ Kutarevo, PŠ Vrhovine, PŠ Sinac, PŠ Čovići, PŠ Prozor, PŠ Kompolje, PŠ Hrvatsko Polje i PŠ Lipovlje).

Centar za psihološku podršku i razvoj „Pričaj mi“ razvio je didaktičko pomagalo „Ku-kuc! Priča je unutra“ namijenjeno radu s djecom predškolske i rane školske dobi koje se sastoji od različitih dijelova te daje niz poticajnih ideja, prijedloga i materijala za kvalitetno provođenja vremena u kreativnoj i kvalitetnoj igri temeljenoj na pričama.

OŠ Otočac

foto: OŠ Otočac

Comments are closed.

More in Događanja
Evo kako je dekan Šutić 2011. godine provodio Zakon o javnoj nabavi i trošio naše novce

Jedna od vrućih tema ovih dana u Otočcu je svakako izgradnja dječjeg vrtića za koji je Grad Otočac privukao sredstva...

Close