Najnovije

Edukativna radionica na temu društvenih mreža

14 rujna, 2017 | by G.N.P
Edukativna radionica na temu društvenih mreža
Događanja
0

OTOČAC – Temeljem Javnog poziva za kandidiranje programa / projekta za potpore na turistički nerazvijenim područjima, Turističkoj zajednici Grada Otočca odobrena su bespovratna sredstva sa strane Hrvatske turističke zajednice. Sredstva su odobrena za program:„ Strukovno usavršavanje i treninzi za nositelje turističke ponude i davatelje usluga“ – edukativna radionica ONLINE (društvene mreže).

Internet marketing danas je neophodan alat marketinško djelovanja, posebno kada je u pitanju brendiranje turističke destinacije. Potrebno je uložiti puno truda, kreativnosti i volje, ali najvažnije da se društvene mreže prepoznaju kao odličan kanal za promociju našeg turizma i da se što prije krene u akciju na društvenim mrežama.

Edukativna radionica će se održati 29.09.2017. (petak) s početkom u 10,00 h u prostoru Turističke zajednice Grada Otočca, Kralja Zvonimira 17.

O predavaču:

Predavač Ilija Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih šest godina se aktivno posvetio društvenim mrežama. Danas partner u digitalnoj agenciji Kontra gdje vodi odnose s klijentima i fanovima. Radio kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Turističke zajednice Grada Zagreba, Suzukija i Renaulta. Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

 

TZG Otočac / G.N.P

 

ilustracija: PoslovniPuls

foto: akcija.com.hr

Comments are closed.

More in Događanja
Promocija otočkih OPG-ova na festivalu zelja i meda u Ogulinu

Na ovogodišnji 4. ogulinskom Festivalu zelja i meda, a u organizaciji LAG-a Frankopan povodom Dana grada Ogulina,  sudjelovali su domaći...

Close