Najnovije

Gačanski konopaši opet pri vrhu!

20 kolovoza, 2017 | by G.N.P
Gačanski konopaši opet pri vrhu!
Događanja
0

Naši Gačanski konopaši nastavljaju nizati uspjehe. U subotu 19. kolovoza u mjestu Pridraga kod Zadra održala se je tradicionalna 8. pridraška konopijada. Turnir je to  u starim tradicijskim sportovima kao što su skok u dalj , bacanje kamena s ramena i povlačenja konopa. Nastupale su najbolje ženske i muške  ekipe iz cijele Hrvatske. Gačanski konopaši, u povlačenju konopa, osvojili su 3. mjesto na koje su iznimno ponosni. Ukupan poredak je bio: 1. mjesto ekipa iz Matulja, 2. Mjesto ekipa iz Pridrage, a 3. mjesto Gačanski konopaši. U disciplini kamena s ramena 1. mjesto osvojio je Ante Ladišić dok je na drugoj poziciji bio Tomislav Žubrinić, također iz ekipe Gačanskih konopaša! U disciplini skok s mjesta 1. mjesto osvojio je Tomislav Majetić skočivši 2,40 m!

Slijede pripreme za nadolazeći turnir 26. kolovoza koje će se održati u Matuljima, a potom 2. rujna na domaćem terenu – Otočcu. Ovim putem čestitamo našim konopašima te im želimo puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima. Tako se voli svoj kraj!

Comments are closed.

More in Događanja
2. Trk uz Gacku – Program održavanja utrka

OTOČAC – Grad Otočac, Turistička zajednica Grada Otočca i Zajednica sportskih udruga Grada Otočca organiziraju 09.09.2017. povodom proslave dana Hrvatskog...

Close