Najnovije

Izvršen tehnički prijem uređenja ulice B. Kašića

16 srpnja, 2020 | by G.N.P
Izvršen tehnički prijem uređenja ulice B. Kašića
Događanja
0

Danas je izvršen tehnički prijem obnovljene i rekonstruirane ulice Bartola Kašića u što je uloženo preko 9 milijuna kuna. Uz gradonačelnika Stjepana Kostelca bili su prisutni direktorica poduzeća Komunalac Ana Šlat, Mario Barković iz Upravnog odjela za graditeljstvo, nadzorni inženjer Vedran Banaj, predstavnik poduzeća Uljanik d.o.o. koje je i projektiralo obnovu i rekonstrukciju kao i predstavnik izvođača poduzeća Izgradnja iz Crikvenice.

Podsjetimo, projekt obnove i rekonstrukcije ulice B.Kašića prijavljen je još u prosincu 2016. godine i to na prvi natječaj Mjera 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” – Podmjera 7.2. „Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije“- Tip operacije 7.2.2. „Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta“. Gradu Otočcu odobrena su javna sredstva u iznosu od 7.536.800,00 kuna.

G.N.P

Comments are closed.

More in Događanja
COVID-19
Danas nema novooboljelih

U posljednja 24 h u Ličko-senjskoj županiji nema novooboljelih osoba od COVID-19. Ukupno je oboljelo 30 osoba od COVID-19 od...

Close