Najnovije

Konstituirano Gradsko vijeće Grada Otočca!

18 lipnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Konstituirano Gradsko vijeće Grada Otočca!
Događanja
0

Sa početkom u 13 sati počela je konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Otočca na kojoj je od 13 bilo prisutno 12 vijećnika koji su izabrani na lokalnim izborima 16. svibnja ove godine. Izabrani vijećnik Slaven Prpić stavio je svoj mandat na raspolaganje jer kao vijećnik ne može biti direktor gradskog poduzeća. Na prijedlog platforme Budi svoj za predsjednika Gradskog vijeća izabran je Tino Ostović (Budi svoj) sa 8 glasova, a za potpredsjednike Ivica Orešković (HDZ) i Matej Šporčić (nezavisni). Za napomenuti je da je Matej Šporčić bio član stranke LIPO koja je osvojila 6 mandata u Gradskom vijeću ali se jučer predomislio i danas je stao na stranu platforme Budi svoj. Svoj glas gospodinu Ostoviću dali su i troje vijećnika HDZ-a čija je politika prema Otočcu od strane platforme Budi svoj često kritizirana u predizbornoj kampanji.

Sjednicu je, do izbora novoga sastava Gradskog vijeća, vodio Stjepan Kostelac ispred stranke LIPO koja je u Gradskom vijeću dobila najviše mandata. Na kraju su se prisutnima obratili novi predsjednik Gradskog vijeća Grada Otočca Tino Ostović i gradonačelnik Goran Bukovac koji su istaknuli da svi skupa moraju raditi za dobrobit grada Otočca i njegovih građana.

G.N.P

Comments are closed.

More in Događanja, Politika
17. Eko etno Gacka

OTOČAC – Nakon prošlogodišnje odgode zbog pandemije koronavirusa, ove godine, sukladno važećim epidemiološkim mjerama, održati će se 17. Eko etno...

Close