Najnovije

Noć muzeja u Otočcu

3 siječnja, 2018 | by G.N.P
Noć muzeja u Otočcu
Događanja
0

Iako su građani Otočca ovih dana imali prilike vidjeti (i čuti) da su Gradu Otočcu znatno smanjena sredstva za kulturu i organizaciju kulturnih manifestacija u 2018. godini (za što su se pobrinuli oni otočani kojima očito nije stalo da Otočac bude grad kulture i kulturnih događanja), početak godine obilježiti će Noć muzeja u Muzeju Gacke. Noć muzeja započet će  26. siječnja 2018. u prijepodnevnim satima dvjema igraonicama za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi, a nastavit će se glavnim programom od 18 sati. Posjetitelji će umjesto uz tradicionalne slastice i pića od 18 do 19 sati biti dočekani pod geslom „Zdravi zalogaji za zdravo tijelo i duh“.

Od 19 do 20 sati u programu „300 muzejskih metara“ posjetitelji će imati priliku razgledati stalni postav i preuzeti svoj primjerak besplatnog muzejskog vodiča, a od 20 do 21 uz izložbu „Otočka kultura sporta“ govoriti će se o svim sportskim aktivnostima u koje se je danas u Otočcu moguće uključiti, uz kratki pregled osnovnih karakteristika i postignuća u pojedinim sportovima. Program završava u sportskom duhu uz „Mali maraton na velikom platnu“ i besplatne projekcije filmova od 21:00 do 1:00.

GPOU Otočac / G.N.P

Program za 26. siječnja:

Comments are closed.

More in Događanja
Sutra svi na novogodišnji koncert Tamburaškog orkestra GPOU-a

OTOČAC – još je samo jedan dan preostao do početka tradicionalnog novogodišnjeg koncerta Tamburaškog orkestra Gackog pučkog otvorenog učilišta koji će...

Close