Najnovije

Novo višenamjensko vozilo za poduzeće Gacka d.o.o.

4 kolovoza, 2021 | by G.N.P
Novo višenamjensko vozilo za poduzeće Gacka d.o.o.
Događanja
0

Danas je u poduzeću Gacka d.o.o. izvršena primopredaja višenamjenskog teretnog vozila MAN koje je nabavljeno u sklopu programa modernizacije. Vozilo je nabavljeno putem BKS financijskog leasinga a njegova vrijednost je kuna 2 milijuna i 304 tisuća kuna bez PDV-a s tim da je poduzeće Gacka d.o.o. uložilo 30% vlastitih sredstava. Radi se višenamjenskom teretnom vozilu koja pored funkcije kipera može služiti i kao podizač za 2 kontejnera za otpad kao i obavljati funkciju autonavlakača. Kako je istaknuo direktor poduzeća Gacka d.o.o. Slaven Prpić, nabavkom ovakvoga vozila Gacka d.o.o. će moći kvalitetnije obavljati sve djelatnosti vezano za gospodarenje otpadom. Vozilo ovakvoga tipa zasada je prvo u Hrvatskoj a također je pripremljeno i za obavljanje zimske službe.

Gradonačelnik Otočca Goran Bukovac izrazio je svoje zadovoljstvo što je ovakvo vozilo došlo u poduzeće Gacka d.o.o. te da će građani nabavkom ovakvoga vozila imati kvalitetniju komunalnu uslugu.

G.N.P

Comments are closed.

More in Događanja
U Karlobagu potpisan ugovor vrijedan 4 milijuna kuna za izvanrednu sanaciju dijelova luke Karlobag

KARLOBAG – U prostorijama Općine Karlobag potpisan je danas Ugovor koji će označiti novu eru u izvanrednom održavanju dijelova luke...

Close