Najnovije

Održana izborna skupština Zajednice sportskih udruga Grada Otočca

15 srpnja, 2021 | by G.N.P
Održana izborna skupština Zajednice sportskih udruga Grada Otočca
Događanja
0

Večeras je u hotelu “Zvonimir” održana izborna skupština Zajednice sportskih udruga Grada Otočca na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Skupštinu je otvorio dosadašnji predsjednik Stjepan Kostelac koji se zahvalio svim članovima skupštine kao i dosadašnjem rukovodstvo na izvrsnoj suradnji. Dosadašnji predsjednik ZSUGO Nikola Pemper u svom se izvješću osvrnuo na svoj rad u proteklih 8 godina naglasivši da je ZSUGO 2013. godine imala 15 da bi se u 2021. godini broj sportskih klubova i udruga povećao na 25. Dosadašnja tajnica Suzana Bižanović podnijela je financijsko izvješće uz napomenu da je na računu ZSUGO ostalo preko 58 tisuća kuna. Svi zajedno su se zahvalili na dosadašnjoj suradnji a novome rukovodstvu zaželjeli puno uspjeha u radu.

Za predsjednika Skupštine izabran je gradonačelnik Goran Bukovac. Novi predsjednik ZSUGO je Hrvoje Devčić koji je izabran jednoglasno, a za tajnika Dražen Benčić. U Izvršni odbor izabrani su Žarko Furlan, Ivica Ladišić, Ivana Šimatović, Ana Marija Jurković i Marko Žubrinić. U nadzorni odbor izabrani su Mario Kostelac, Marica Galetić i Robert Noć, a za likvidatora Tomislav Tonković. Novi predsjednik Skupštine Goran Bukovac zahvalio se dosadašnjem rukovodstvu na suradnji i postignutim rezultatima, a kao jedan od ciljeva istaknuo je povećanje sredstava za rekreacijske sportove.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Događanja, Sport
Kranjčeviću nagrada za najbećarac na 3. The Coklje Festu

OOTČAC – Treći The coklje fest festival je kreativnosti, a zato ima i natječaj za najbećarac! Tako je ovogodišnja atraktivna...

Close