Najnovije

Online predavanje o komunikaciji s adolescentima i roditeljima

16 travnja, 2021 | by G.N.P
Online predavanje o komunikaciji s adolescentima i roditeljima
Događanja
0

Već nekoliko godina, u suradnji s Psihološkim centrom TESA, Škola provodi projekt Za odgovorno odrastanje mladih. Projektom su obuhvaćeni učenici prvih razreda i njihovi roditelji. Jedan od ciljeva navedenog projekta je pružanje podrške u postavljanju granica i uspostavljanju dobre komunikacije između roditelja i djece. Više o projektu možete pronaći na poveznici https://heineken.hr/za-odgovorno-odrastanje-mladih.

Zbog epidemiološke situacije, ove školske godine psiholozi Psihološkog centra TESA , provode online predavanja u školama (zoom). Dogovoreni termin predavanja za roditelje učenika prvih razreda s temom Komunikacija s adolescentima i roditeljima je 19. travnja 2021. godine s početkom u 18 sati.

Poveznica na navedeno predavanje putem kojeg će roditelji isto moći pratiti bit će objavljen u ponedjeljak 19. travnja 2021. godine na web stranici Srednje škole Otočac i na platformi Yammer.

SŠ Otočac / D.N

Comments are closed.

More in Događanja
Obavijest građanima o odvozu otpada iz primarne selekcije „od vrata do vrata“

Tvrtka Gacka d.o.o. ovim putem obavještava korisnike naših usluga da će se odvoz primarne selekcije otpada „od vrata do vrata“...

Close