Najnovije

Otočac u III. krugu ocjenjivanja za izbor najuspješnije destinacije ruralnog turizma!

14 rujna, 2018 | by G.N.P
Otočac u III. krugu ocjenjivanja za izbor najuspješnije destinacije ruralnog turizma!
Događanja
0

Grad Otočac  je u III. krugu ocjenjivanja za izbor najuspješnije destinacije ruralnog turizma.

Podsjećamo, s ciljem poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru , Ministarstvo turizma, HTZ i HGK i ove godine su podržali projekt GODIŠNJE HRVATSKE TURISTIČKE NAGRADE.  Koncept se sastoji od šest kategorija: destinacija godine, nagrada za održivi turizam, inovacija godine, atrakcija godine, nagrada poslovnom sektoru i nagrada ljudi u turizmu.

Sukladno bodovanju i kriterijima, destinacija OTOČAC, nakon dostavljene kandidature TZG Otočca temeljem objavljenog projekta jedan je od finalista unutar potkategorije: Najuspješnija destinacija ruralnog turizma.

Prezentacija  destinacije održala se 06.09.2018. u Karlovcu pred ukupno 21 predstavnikom Radne skupine 2. kruga ocjenjivanja, a među kojima su bili predstavnici Ministarstva turizma (6 članova), Hrvatske turističke zajednice (5 članova), Hrvatske gospodarske komore (3 člana), Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (2 člana), Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji (3 člana) te  Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (2 člana).

Pri prezentaciji poštovali su se zadani parametri i pravila te su obuhvaćene sve najbitnije informacije koje se odnose na prijavljenu destinaciju, dok je pri ocjenjivanju poseban naglasak bio na novim dostignućima u destinaciji u ovoj godini, odnosno na postignutim iskoracima u destinacijskoj ponudi.

TZG Otočca

Comments are closed.

More in Događanja, Turizam
PD Gromovača poziva na Dan društva i pohod na Marković rudine

OTOČAC – Planinarsko društvo Gromovača iz Otočca poziva zainteresirane na Dan društva i planinarski pohod na Marković rudine povrh Ličkog...

Close