Najnovije

Otočki robotičari putuju u Hannover

12 lipnja, 2019 | by G.N.P
Otočki robotičari putuju u Hannover
Događanja
0

OTOČAC – Prošle je godine otočka robotičarska ekipa Gacka Robotics uspjela osvojiti drugo mjesto  na natjecanju RoboCup Junior Zagreb Open 2018  u disciplini Rescue Line te se je time plasirala na Europsko prvenstvo  u Hannoveru 2019 – European RoboCup Junior Euro Championship 2019. Bila je to uvertira za nadolazeće Europsko prvenstvo u Hannoveru koje će se održati od 21. – 23. lipnja 2019. RoboCup Junior Euro 2019 je najveći regionalni RoboCup događaj na europskoj razini, a na kojem sudjeluju mlade robotičarske ekipe u dobi od 10 do 19 godina. Natjecateljske discipline organizirane su u kategorijama OnStage, Rescue i Soccer.

Otočki robotičari ekipe Tesla Otočac Lika Team u sastavu: David Kolak, Marija Orešković i Mihovil Bićanić, zajedno s mentorom Igorom Naprtom,  otputovat će  21. lipnja u Hannover te im ovom prilikom uredništvo portala Gacka053 želi sretan put i dobre rezultate.

G.N.P / R.C.J

Comments are closed.

More in Događanja
U dječjem vrtiću Ciciban obilježen Dan vrtića.

Danas je na prostoru ispred Doma HV-a, gdje je vrtić privremeno i smješten, obilježen Dan vrtića u organizaciji djelatnika i...

Close