Najnovije

Peti Regionalni forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac

4 svibnja, 2019 | by G.N.P
Peti Regionalni forum obiteljskog smještaja regije Lika – Karlovac
Događanja
0

OTOČAC – Peti po redu Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika – Karlovac održati 4. svibnja (subota), u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu s početkom u 10:00 sati. Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika – Karlovac.

Petu godinu za redom sekcija Zajednice obiteljskog turizma za regiju Lika – Karlovac organizira godišnje okupljanje pružatelja ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima s područja Ličko-senjske i Karlovačke županije, a zanimljiv je i za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Stručni i zanimljivi predavači u svojim će izlaganjima upoznati pružatelje usluge smještaja s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu, a sve to uz primjere dobre prakse. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva na primjerima vlastite dobre prakse.

Tijekom trajanja Foruma nekoliko izlagača će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te biti na raspolaganju za sva pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

HGK ŽK Otočac

Comments are closed.

More in Događanja
Gradonačelnik Kostelac primio predstavnike vatrogasne zajednice

OTOČAC – Danas je u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac povodom blagdana sv. Florijana primio izaslanstvo vatrogasne zajednice u...

Close