Najnovije

Radionica “Digitalna garaža” – 12. prosinca

30 studenoga, 2017 | by G.N.P
Radionica “Digitalna garaža” – 12. prosinca
Događanja
0

OTOČAC – U prostorijama HGK ŽK Otočac, 12. prosinca ove godine, održati će se besplatne interaktivne radionice pod nazivom “Digitalna garaža” koje će voditi stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama. Digitalna garaža Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Radionice će prikazati kako digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima. Radionica za Ličko-senjsku županiju bit će održana 12. prosinca ove godine u Županijskoj komori Otočac, Kralja Zvonimira 16, s početkom u 10 sati.  Predviđeno trajanje radionice je 3 sata.

Prijave se zaprimaju do 09. prosinca zbog ograničenog kapaciteta radionice. Ukoliko ste zainteresirani za radionicu “Digitalna garaža” možete se prijaviti OVDJE.

Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google Digitalna garaža.

HGK ŽK Otočac / G.N.P

Comments are closed.

More in Događanja
Božićna čarolija u Gackoj

OTOČAC –  pripreme za Advent u Otočcu privode se kraju. Događanja je na pretek te svatko može ponešto pronaći za...

Close