Najnovije

Radionica Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu

23 studenoga, 2017 | by G.N.P
Radionica Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu
Događanja
0
OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac najavljuje edukativnu radionicu Osnovne tehnike odnosa s javnošću i brendiranja u poduzetništvu, koja će se održati kao prateće događanje 2. Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu u Otočcu 8. prosinca u 9.30 u dvorani HGK – ŽK Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 (1. kat).
Kombinacija predavanja i interaktivne radionice omogućit će polaznicima stjecanje specifičnih stručnih znanja, praktičnih pisanih, govornih i vizualnih vještina te sposobnosti integriranja tehnika i kanala komuniciranja potrebnih za praktično komuniciranje s različitim ciljnim javnostima. Polaznici će se upoznati s primjenom brend-vrijednosti (komunikacija, logo i slogan) te sa specifičnostima komunikacije kroz doživljaj te kolika je uloga medija i društvenih mreža.
Svrha je ove edukacije omogućiti polaznicima svladavanje specifičnosti pojedinih tehnika i alata koji se koriste u područjima odnosa s javnošću i komunikacijskog menadžmenta te organizacijskih vještina koje se koriste u odnosima s javnošću i brendiranju u poduzetništvu te ih osposobiti za njihovo osnovno korištenje.

HKG – ŽK Otočac

Comments are closed.

More in Događanja
Sanji Krmec Tonković i HRO-u Zlatni mikrofon!

Svečano je bilo na jubilarnim 10-im Danima elektroničkih medija koji su počeli danas u Svetom Martinu na Muri, a pogotovo...

Close