Najnovije

Strijelci SK “Fortica” sudjelovali na VII. Extreme VK cupu

17 listopada, 2020 | by G.N.P
Strijelci SK “Fortica” sudjelovali na VII. Extreme VK cupu
Događanja
0

Sedam članova Streljačkog kluba “Fortica” iz Otočca sudjelovalo je na vrlo zahtjevnom VII. Extreme VK cupu na vojnom strelištu Vrapčanski potok u Zagrebu. Organizator ovoga natjecanja je Streljačka udruga “Sveti Mihovil Lučko” a dozvoljeno je korištenje pištolja i revolvera velikog kalibra.

Samo natjecanje bilo je organizirano u četiri zahtjevne disipline i to: 2 serije po 5 metaka (svaka serija 150 sekundi), 2 serije po 5 metaka (svaka sserija 20 sekundi), 2 serije po 5 metaka (svaka serija po 10 sekundi) i 2 serije po 5 metaka (za svaki metak 3 sekunde nakon 7 sekundi pauze). Na natjecanju je sudjelovalo 14 ekipa iz cijele Hrvatske a ekipa SK “Fortica” u sastavu Josip Dujmović (pištolj CZ Shadow 2), Denis Mrla (pištolj Walther Q5 Match SF) i Zdravko Bogdanić (pištolj CZ Shadow 2) osvojila je 8. mjesto i ostvarila rezultat od 959 krugova što je s obzirom na jaku konkurenciju vrlo dobar plasman.

Sk “Fortica” Otočac

Foto: Arhiva

Comments are closed.

More in Događanja, Sport
Sutra u Gospiću prvenstvo Hrvatske za seniore u hrvanju grčko-rimskim načinom

GOSPIĆ – Hrvački klub Gospić zajedno s Hrvatskim hrvačkim savezom organizator je Prvenstva Hrvatske za seniore grčko-rimskim načinom, a koje...

Close