Najnovije

TEAM BUILDING stranke LiPO u Krasnom

19 rujna, 2021 | by G.N.P
TEAM BUILDING stranke LiPO u Krasnom
Događanja
0

KRASNO U petak  je uže vodstvo stranke LiPO u Krasnom imalo radni sastanak sa vodstvom i simpatizerima stranke LiPO grada Senja. Na radnom sastanku prisustvovalo je oko 50 sudionika . Uz predsjednika stranke  Darka Milinovića bio je i njegov zamjenik Ante Dabo , potpredsjednica Sandra Samardžija, Stjepan Kostelac i glavni tajnik stranke Alen Zorić. Domaćin  je bio Željko Nekić povjerenik stranke LiPO za Senj koji se obratio nazočnima , zahvalio na dolasku i izrazio uvjerenje za daljnji dobar rad stranke LiPO.

Glavni tajnik stranke Alen Zorić također je pozdravio sve nazočne, upoznao ih je sa daljnjim funkcioniranjem stranke i tehničkim detaljima.

Predsjednik stranke LiPO Darko Milinović zahvalio se brojnom članstvu na svemu onome što su u proteklom periodu svojim djelovanjem doprinijeli  snaženju naše Ličko-senjske stranke LiPO,  naglasio je da je ovo najbolji primjer političkog djelovanja naše stranke , a i najbolji odgovor onima KOJI SU MISLILI DA ĆEMO TRAJATI SAMO JEDNO LJETO.

Raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji i dogovarali slijedeći politički potezi. Izraženo je žaljenje da je gradonačelnik Otočca ukinuo aktualni sat očito bojeći se pitanja. Izražavamo uvjerenje da tako neće biti na županijskoj razini, a najavljujemo vrlo zanimljiva pitanja.

Stranka će ovakve radne sastanke održavati i u buduće.

Alen Zorić

Comments are closed.

More in Događanja
Za ponedjeljak, 13. 09. zakazana 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Otočca

Na temelju članka 42. Statuta Grada Otočca („Službeni vjesnik Grada  Otočca“ broj 1/13, 1/16, 2/18 i 1/19- proč. tekst)  te...

Close