Najnovije

U četvrtak promocija knjiga u Book cafe-u “Paradiso” Otočac

15 listopada, 2018 | by G.N.P
U četvrtak promocija knjiga u Book cafe-u “Paradiso” Otočac
Događanja
0

OTOČAC – Ovaj četvrtak Book cafe “Paradiso” Otočac biti će mjesto zanimljivih događanja, promocija knjiga i degustacija. Knjiga  “Budi Shhhefica svog života” Tanje Džido izašla je uoči Međunarodnog Dana žena ove godine i vjerujemo da taj datum nije izabran slučajno. Knjiga je nastala na temelju „autoričinog osobnog iskustva transformacije karijernog i životnog puta u samo godinu dana koji je popraćen u stvarnom vremenu na portalu Shhhefica, gdje su se čitatelji iz dana u dan mogli zajedno motivirati i rasti s autoricom.

Nakon godinu dana, autorica je odlučila najčitanije članke pretočiti u knjigu te na taj način ponuditi motivaciju, inspiraciju i rad na sebi na jednom mjestu, u ilustriranom ružičastom izdanju, svim čitateljicama koje žele promijeniti svoj život.“

Kao gost Book cafea Paradiso dolazi i Maja PROvić rođena je 1974. godine u Vukovaru. Od kako zna za sebe, kroz život ide s velikom količinom energije, orijentirana pomaganju ljudima i PROaktivnim načinom razmišljanja kao odgovorom na životne izazove.Kako edukaciju i učenje smatra vrijednim cjeloživotnim procesom i sama neprekidno ulaže u školovanja i usavršavanja iz područja osobnog interesa.

Danas je certificirani Life coach Međunarodne Akademije Inge Rock te CERTIFICIRANI Life & Mindfulness Coach TT COACHING® ACADEMY, uz još mnošvo drugih vještina.

15.listopada 2018. održava se predstavljanje Majine prve knjige “Misli, kreni i ostvari SVE”u Zagrebu te se može kazati da  se zaista radi o novom izdanju.

Da bi večer bila još zanimljivija i „slađa“ pobrinut će se OPG Bronzović iz Otočca sa svojim najnovijim proizvodom, ukusno spravljenom Medoladom. Medolada je rezultat želje da se med približi djeci koja ne vole med. Kremaste je konzistencije, po sastavu čisti med sa dodatkom čokolade.

U book cafe-u Vas očekuju moderatorica književnih večeri prof. Manja Kostelac – Gomerčić i domaćica Tamara Jurković u četvrtak, 18.10.2018. godine u 19 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

Book cafe Paradiso Otočac

 

Comments are closed.

More in Događanja
Svečano obilježavanje Dana 133. brigade ZNG Otočac

OTOČAC – Udruga 133. brigade ZNG Otočac organizira proslavu 27. godišnjice osnivanja i to u petak, 19. listopada 2018. Program...

Close