Najnovije

Umjesto da smijeni gubitnika Šutića, Kustić daje priopćenja u maniri Centralnog komiteta Saveza komunista!

21 svibnja, 2021 | by G.N.P
Umjesto da smijeni gubitnika Šutića, Kustić daje priopćenja u maniri Centralnog komiteta Saveza komunista!
Događanja
0

Otočac je jučer posjetio predsjednik Županijskog odbora HDZ-a njegovo veličanstvo Marijan Kustić kako bi podržao otočki HDZ-a i najvećeg gubitnika ovih izbora Branislava Šutića. Iako je otočki HDZ predvođen Branislavom Šutićem ostvario najgori rezultat u Otočcu u posljednjih 30 godina, Kustiću to nije dovoljno da raspusti Gradsku organizaciju i imenuje povjerenika. Zapravo, Kustić to ni ne treba napraviti jer bi svaki moralni političar sam podnio bezuvjetnu ostavku nakon ovako katastrofalnog rezultata. Ali ne i Šutić.

I onda nam jedan Marijan Kustić, koji u našoj županiji provede 3 dana mjesečno, govori da su u vodstvu Grada Otočca neizbježne promjene. Otkuda mu uopće pravo da govori o tome što treba Otočcu? Kome on u tom priopćenju zapravo daje potporu? Neka taj nalickani gospodin najprije napravi reda u otočkom HDZ-u koji je destruktivni faktor u Otočcu već 4 godine. U onom HDZ-u koji godinama pod vodstvom Branislava Šutića uništava Otočac stopirajući sve projekte koji su korisni za Otočac i Otočane. Ovim putem pozivamo Marijana Kustića da javno osudi destruktivnu politiku Branislava Šutića zbog kojega Otočac prošle godine nije imao proračun.

Zato, držite se vi gospodine Kustiću nogometnog saveza, a ako baš želite nekome dijeliti savjete, imate svoga prijatelja Branislava Šutića.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Događanja, komentar dana
To je taj novi HDZ. Ernest Petry na N1 televiziji najavio svoj osvetnički pohod na upravna vijeća!

Gostujući na N1 televiziji kandidat HDZ-a za ličko-senjskog župana iznio je svoje viđenje stanjem u županiji kao i način na...

Close