Najnovije

Upute o posebnom načinu rada tržnice u Otočcu

14 travnja, 2020 | by G.N.P
Upute o posebnom načinu rada tržnice u Otočcu
Događanja
0

OTOČAC – Na temelju članka 22.a Zakona o sustavu civilne zaštite (NN 82/15, 118/18 i 31/20) donesenog od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27. ožujka 2020., Gacka d.o.o. donosi sljedeće Upute o radu tržnice:

Dana 15. travnja 2020. dopušta se prodaja na malo voća, povrća i cvijeća iz vozila u ograđenim prostorima („princip zelene tržnice“).

Prodaja iz vozila podrazumijeva sigurnosne razmake od najmanje 3 metra između vozila koja su prodajna mjesta te između vozila i kupaca. Prodaja proizvoda iz vozila mora se organizirati na način da se unaprijed pripreme pakiranja, kako bi se kupci što kraće zadržavali na prodajnom mjestu. Iz tog razloga, prodaja će se organizirati na igralištu Osnovne škole Zrinskih i Frankopana, K. Zvonimira 15, u vremenu od 8 – 13 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane subjekte za prodaju na tržnici da se jave na e-mail: gacka@gacka.hr, na br. tel. 053/771-449 ili na br. mob. rukovoditeljice Ivane Prpić: 098 273 441

Gacka d.o.o. će osigurati kontrolirani uzlazak i izlazak iz prodajnog prostora tržnice. Na ulazu će biti osiguran punkt s dezinfekcijskim sredstvom te postavljene upute i preporuke za pridržavanje općih pravila o higijeni i mjerama socijalnog distanciranja. Osigurat će se udaljenost radnika i kupaca uz poštivanje strogih mjera socijalnog distanciranja (3-5 m).

OBVEZE KUPACA

Pridržavati se općih pravila o higijeni i strogoj mjeri socijalnog distanciranja te slijediti postavljene upute:

  1. Prilikom obavljanja kupnje na tržnici obavezno imati zaštitnu masku i rukavice
  2. Držati se obaveznog razmaka 3 – 5 metara u odnosu na prodavače i ostale kupce
  3. Držati razmak 3 – 5 metara prilikom čekanja u redu kupnje
  4. Ulaziti i izlaziti iz prodajnog prostora prema uputama djelatnika tržnice
  5. Ne stvarati gužve i dulja zadržavanja u prodajnom prostoru

Gacka d.o.o.

Comments are closed.

More in Događanja
Sretan Uskrs

Close