Najnovije

Veleposlanik Kraljevine Danske Christian Thorning kod gradonačelnika Kostelca

8 svibnja, 2019 | by G.N.P
Veleposlanik Kraljevine Danske Christian Thorning kod gradonačelnika Kostelca
Događanja
0

OTOČAC – Danas je u Gradskoj vijećnici Grada  Otočca Gradonačelnik Stjepan Kostelac, dr. vet. med. primio Veleposlanika Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj CHRISTIAN THORNING   sa suradnicima i Danskom vodno-tehnološkom grupacijom.

Tema  sastanka  je  zbrinjavanja otpadnih voda i proširenje pročistača otpadnih voda,  zatim vodoopskrba i odvodnja te zaštita od poplava.

Danska vodna delegacija sastoji se od vodećih poduzeća iz vodnog gospodarstva Danske (Alfa Laval, Danfoss, Grundfos, Liqflow, Ramboll, Westcome Heat Exchangers), koji su  uz predstavnika gradske tvrtke za zbrinjavanje otpadnih voda grada Kopenhagena (Biofos) i predstavnika Danske vodno-tehnološke grupacije predstavili svoja rješenja i iskustva u vodnom gospodarstvu te su upoznati sa stanjem i projektima Aglomeracije Grada Otočca.

Nakon pozdravnih govora Gradonačelnika Grada  Otočca Stjepana Kostelca i Veleposlanika Danske  Christiana Thorninga  te prezentacije projekta UPOV-a u Otočcu i  prezentacije Danskih poduzeća, slijedio je obilazak  postrojenja  uz stručno vođenje direktorice Komunalca d.o.o. Ane Šlat i pokazivanje elemenata UPOV-a – Projekta aglomeracije Grada Otočca.

G.N.P.

Comments are closed.

More in Događanja
U tijeku prikupljanje potpisa za referendum “67 je previše”

Na Trgu dr. Dražena Bobinca u tijeku je prikupljanje potpisa za referendum koji su inicirali sindikati pod nazivom “67 je...

Close