Najnovije

Uređuje se Društveni dom u Prozoru

17 studenoga, 2020 | by G.N.P
Uređuje se Društveni dom u Prozoru
Investicije
0

Iz Ureda Gradonačelnika Grada Otočca Stjepana Kostelca primili smo priopćenje vezano za početak uređenja Društvenog doma u Prozoru koje objavljujemo u cijelosti.

Krajem mjeseca listopada, započela je rekonstrukcija dijela Društvenog doma u Prozoru na opće zadovoljstvo svih stanovnika naselja Prozor, ali i na opće zadovoljstvo stanovništva Grada Otočca.

Uz vlastita sredstva potrebna za rekonstrukciju Doma, Grad Otočac prijavom projekta „Rekonstrukcija dijela društvenog doma u Prozoru“u prvoj polovici 2020. godine na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije – Program podrške brdsko-planinskim područjima za 2020. godinu, osigurao je dodatna sredstva za potpunu realizaciju Projekta. Prijavom na navedeni Javni poziv, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije odobrilo je Gradu sufinanciranje Projekta u iznosu od 300.000,00 kuna.

Uz gore navedene skupine koje su napokon dočekale rekonstrukciju predmetne građevine, vjerujemo da će u novom ruhu Doma uživati i turisti koji kraj njega prolaze kako bi uživali u turističkim atrakcijama i doživljajima rijeke Gacke.

Na Domu će biti obnovljen krov, fasada, stolarija  i prostor nekadašnje sale u Domu.

Ured gradonačelnika

Comments are closed.

More in Investicije
Započela izgradnja ulice Kralja Tomislava

Iz Ureda Gradonačelnika Grada Otočca Stjepana Kostelca primili smo priopćenje vezano za početak izgradnje ulice Kralja Tomislava koje objavljujemo u...

Close