Najnovije

Započela izgradnja ulice Kralja Tomislava

17 studenoga, 2020 | by G.N.P
Započela izgradnja ulice Kralja Tomislava
Investicije
0

Iz Ureda Gradonačelnika Grada Otočca Stjepana Kostelca primili smo priopćenje vezano za početak izgradnje ulice Kralja Tomislava koje objavljujemo u cijelosti.

Zajedno s vlastitim sredstvima i sa sredstvima Ministarstva reginalnog razvoja i fondova Europske unije, krenulo se u izgradnju Ulice kralja Tomislava s priključnom ulicom na k.č. 3123/8 k.o. Otočac.

U prvoj polovici 2020. godine, Grad je na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije – Programu za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina prijavio projekt „Izgradnja Ulice kralja Tomislava s priključnom ulicom na k.č. 3123/8 k.o. Otočac“. Odobreni iznos od strane Ministarstva je 150.000,00 kuna.

Realizacijom projekta, na zadovoljstvo svih stanovnika, predmetna Ulica će biti izgrađena i uređena sa odvodnjom, vodoopskrbom i nogostupom te će prometovanje istom biti sigurnije, a kvaliteta življanja stanovnika Ulice biti će podignuta na viši nivo. Očekujemo završetak izgradnje  do konca ove godine.

Ured gradonačelnika

Comments are closed.

More in Investicije
Gradonačelnik Kostelac obišao radove na rekonstrukciji ulice B. Kašića

OTOČAC – Vezano za brojne upite i primjedbe stanovnika ulice Bartola Kašića, gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac i pročelnik jedinstvenog upravnog...

Close