Najnovije

Odgovor Darka Milinovića Vlatki Ružić: Svojom nesposobnošću nanosite štetu ličkom Veleučilištu!

24 ožujka, 2021 | by G.N.P
Odgovor Darka Milinovića Vlatki Ružić: Svojom nesposobnošću nanosite štetu ličkom Veleučilištu!
Iz drugih medija
0

Župan Ličko-senjske županije Darko Milinović odgovorio je glavnoj urednici HDZ-ovog portala Indirektno Vlatki Ružić na članak pod naslovom “Naviknite se – Milinović je očajan”. Milinovićev odgovor prenosimo u cijelosti:

Moram priznati gospođi, fiktivnoj dekanici Ružić, govorite istinu! U pravu ste, da, ja sam očajan. Znam da ste zarobljenica neostvarenih ambicija Vašeg prijatelja i najbližeg suradnika, te da morate postupati po diktatu Vašeg stvarnog vlasnika, kao što po diktatu Vašeg prijatelja donosite sve odluke na ličkom Veleučilištu. Moram Vam priznati da je težak put istine, a poglavito ako je taj put, trasa Kosinj-Beograd-Kosinj. Ali da se vratimo na Vašu istinu, da sam ja očajan.
Veleučilište „Nikola Tesla“ a poradi istine, je projekt ministra Primorca, Vašeg prijatelja i mene, bio je to nacionalni i veliki projekt za Ličko-senjsku županiju.
No međutim zašto sam očajan:
Očajan sam zato što sam otvorio radove na novom krilu Veleučilišta Nikola Tesla i od tada ,to niste maknuli sa mrtve točke u više od 4 godine.
Očajan sam jer je na Ličkom veleučilištu kod otvaranja na prvoj godini bilo upisano više od 500 studenata, a danas, teško mi je to i izreći, samo 90 upisanih.
Očajan sam zato jer je i ovu godinu, Specijalistički studij samo u Kninu i Šibeniku upisalo više od 30 studenata iz Ličko-senjske županije, pa im je trošak školovanja umjesto 5.000,00 kn na ličkom Veleučilištu, uz putne troškove porastao na 20.000,00 kn.
Očajan sam zbog toga što inicijalnu akreditaciju za Specijalističke studije, a zbog kojih naši studenti idu u Knin i Šibenik, niste dobili, te smo jedino Veleučilište u Hrvatskoj koje nema Specijalistički studij.
Da, gospođo, Ružić svjestan sam da Vam je teško i da morate živjeti u okovima koji Vas očito teško ograničavaju, suosjećam s Vama. Sjetite se našeg razgovora koji smo vodili na putu k ministru, tad sam vam pred svjedocima rekao da se riješite gore spomenutih okova. Niste to učinili i vjerojatno ste zbog toga danas Vi očajni.
Svojom nesposobnošću nanosite ogromnu štetu nekada respektabilnom ličkom Veleučilištu, a time i Ličko-senjskoj županiji, zaključio je Milinović.

Comments are closed.

More in Iz drugih medija
Istraživanje agencije Promocija plus: Šutić najnegativniji političar, Kostelac uvjerljivo pobjeđuje u prvom krugu!

Agencija Promocija plus provela je istraživanje kandidata za gradonačelnika grada Otočca gdje su ispred stranke LiPO kandidirani Stjepan Kostelac, ispred...

Close