Najnovije

Branislav Šutić i njegovi vijećnici htjeli su zaustaviti izgradnju dječjeg vrtića. Prilično smo sigurni da ih zbog toga uopće ne peče savjest.

20 veljače, 2021 | by G.N.P
Branislav Šutić i njegovi vijećnici htjeli su zaustaviti izgradnju dječjeg vrtića. Prilično smo sigurni da ih zbog toga uopće ne peče savjest.
komentar dana
0

Jučer je obavljen tehnički pregled novog i preuređenog krila dječjeg vrtića Ciciban u Otočcu. Sam projekt pokrenut je prije 4 godine a sufinanciran je iz EU fondova sa 7 i pol milijuna kuna. Ono čega će se građani Otočca prisjećati svakako je pokušaj zaustavljanja izgradnje vrtića od strane Branislava Šutića, HDZ-ovih vijećnika i vijećnika HSLS-a Milana Sigurnjaka. Sramotnim amandmanima ukinuli su sredstva koja su bila potrebna da bi se dovršila izgradnja i rekonstrukcija toga objekta kojega otočki roditelji čekaju već desetljećima.

U tu prljavu igru uključio se i gradonačelnikov zamjenik Nenad Janković tvrdnjama da se oko toga projekta odvija strašan kriminal. Predsjednik GV-a Otočca Branislav Šutić, prihvaćajući Jankovićev igrokaz, osniva radnu skupinu koja je trebala utvrditi taj „strašan kriminal“ oko izgradnje vrtića. Da stvar bude još smiješnija, u tu Šutićevu radnu skupinu ulaze trojica „eksperata“ koji sa građevinom, ekonomijom i financijama nemaju nkakve veze. Na kraju se rad te radne skupine sveo na jedno veliko ništa jer je cilj Branislava Šutića i njegove ekipe u GV-u bio zaustaviti izgradnju dječjeg vrtića. I umjesto da se sada Šutić i njegovi sljedbenici ispričaju građanima zbog višegodišnjeg uništavanja Otočca, oni i ove godine usvajaju proračun kojim se to uništavanje nastavlja.

O Šutićevom bijesu zbog činjenice da nije on zaslužan za izgradnju dječjeg vrtića nego gradonačelnik Stjepan Kostelac govori i njegova najava da će u Otočcu HDZ izgraditi novi vrtić. Nije ni to loša ideja samo što Šutić nije računao na to da otočki HDZ nema novaca ni da plati grijanje službenih prostorija.  

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Šutić
Branislav Šutić već godinama “gine” za HDZ ali ne napreduje ni milimetra

Prošlo je nekoliko mjeseci od imenovanja dva Senjanina državnim tajnicima. Darko Nekić tako je postao državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih...

Close